mandysworld.blogg.se

En liten sammanfattning

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Så. Vad har jag gjort i år? 
 
Året började bra. Firade in det nya året med fina vänner. Spenderade nyårsafton med Besti, och det är egentligen det viktigaste. Både Emelie, Henke och Malin flyttade i början av året, då bestämde jag mig för att jag ville ifrån Braås, och det fort. Lämna de dåliga minnena från gamla lägenheten bakom mig, och det funkade bra, fick lägenhet på campus nästan direkt. 
 
I januari spenderades några dagar med lina och de små skruttarna!
 
 
Träffade Tommy någon gång i februari, och första halvan av 2014 gick jag runt och mådde bra, trots att jag hela tiden visste att jag levde någon annans liv. I maj flyttade jag till Växjö, och älskade det från första stund. Det är här jag ska vara. Under sommaren blev jag ansvarig för barnomsorgen i Braås, ett ansvar som kanske var lite för tungt, men jag älskade det. Sista veckan på jobbet, vecka 32 vände allt. Livet blev upp och ner, och andra halvan av året blev lika jobbig som första halvan varit bra. 
 
Nyinflyttad, en kväll med fina tjejer!
 
Det var nog under hösten som jag verkligen hittade min plats i skolan. Louise och Josephine blev viktigare för varje dag, och det var dem som ens fick mig att orka ta mig upp ur sängen i några månader. Vet inte när det hände, men någonstans under hösten bestämde jag mig för att ge mig själv en nystart. Att inte sakna dem som inte borde finnas i mitt liv överhuvudtaget, och gå vidare. 
 
Min längtan efter en piercing i näsan sattes i verket. Det känns som att jag börjar hitta mig själv igen. En sak är säker, 2015, bring it on! 
 
Snart är det dags att vakna till, hoppa in i duschen och sen börja komma i stämning. Trots att jag hellre vet att jag skulle vilja sitta bredvid en sjukhussäng på infektionsavdelningen på ett sjukhus i Göteborg. 
 
Men jag är redo. 2015 ska bli ett bättre år! 
 
 
 Puss!