mandysworld.blogg.se

Karl-Oskar 2015

Kategori: Allmänt

Så var denna helgen slut. Fredagen började något stressigt, eftersom jag kom hem från jobbet klockan sex, helt genomsvett, och helst skulle ta mig till förfesten till klockan sju. Gick sådär. Mötte upp Sofie på stan, och landade på förfesten vid halv nio tiden. Runt halv tio tog vi taxi ner till stan, och vi spenderade större delen av kvällen i Linnéparken. Ett provåk av en av karusellerna blev det också. En besvikelse enligt mig, och hemskt enligt Sofie. 
 
Lördag morgon: vaknade vid tiotiden, mötte upp Sofie i stan vid halv ett tiden. Adde kom efter en stund, och efter en pizza och en runda på stan begav vi oss till deluxe. Satt ute på terassen i närmare fem timmar, drack lite och hade det gött. Därefter blev det käk, och sedan promenad till kvällens förfest. Det var ungefär här jag började ta bilder. Förfest hos Angelica, med mina favoritpojkar, mycket skratt och popcornkastande. 
 
VId elvatiden drog vi ner till stan för att se Hardcore Superstar, och därefter avslutades kvällen med munkar innan jag åkte hem och somnade väldigt gott. Tack för helgen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu väntar en lugn söndag med några avsnitt Masterchef. Imorgon börjar ännu en jobbvecka!