mandysworld.blogg.se

19.55

Kategori: Allmänt

Vilken bloggperiod jag är inne i nu då! 
 
Det är skönt att inte bara skriva när allt är piss, utan när det är bra också. Och idag har jag haft en bra dag! 
 
Tog en rejäl sovmorgon, vaknade runt klockan elva. När jag vaknat till tog jag bussen ner till stan, och avverkade 40 min på gymmet. Idag överlevde jag 10 min på crosstrainern! Hade önskat att den kunde visa hur långt man springer. Idag sa den lite över två km, känns inte riktigt rimligt att jag kommer så långt på tio minuter?!?! Efter det körde jag lite vikter och liknande i en halvtimme, och när jag gick därifrån var både armar och ben helt slut. Underbar känsla! 
 
Nåväl. Åkte hem och slängde ihop lite mat. Sen slog jag mig ner i soffan en timme, innan jag duschade och fixade mig för att promenera ner till stan för att fika med bästi. Efter två koppar kaffe var så drog vi upp till media markt en sväng innan han skjutsade hem mig. Nu har jag precis hällt i mig en shake, provade en ny smak från Naturdiet. Den fick betyget väl godkänd! 
 
Igår föll jag för en ny diet (hatar det ordet egentligen, låter som att man lever på en banan om dagen typ). Iallafall. Den går ut på att äta typ som vanligt, fast bara 8 timmar/dygn, och sedan fasta 16 timmar. Känns som att den är skapad för mig! Dagen gick bra, förvånansvärt skönt att träna efter att ha fastat 16 timmar faktiskt! Så detta går nog att genomföra iaf 3 dygn/vecka. Få se hur länge jag pallar hålla uppe detta.. 
 
Nu är det dags att tvätta bort sminket, och sedan parkera rumpan i soffan och ladda för lite tv innan läggdags. Imorgon är det skoldags igen!