mandysworld.blogg.se

Äta sova dö

Kategori: Allmänt

Ja nästan så illa är det. Eller äta sova plugga. Senaste veckan har vart helt sinnes. 
 
Igår: föreläsning mellan 930 och 1230. Hem, slänga i sig lunch, vila huvudet framför ett avsnitt Vänner, sen pluggande fram till 2200. När mitt kära pluggsällskap begett sig hemåt var jag så mycket uppe i varv att det inte fanns på kartan att sova. Så beställde löshår istället. Louise unnar sig en kofta, jag nytt hår. Men det känns bra. Nytt år, nytt hår!
 
Idag, upp och fara, var och fylle på fransarna, sen iväg till Josephine. Efter en stadig lunch bestående av korv med bröd var vi på att igen. Varvade mellan ångest och självsäkerhet. 
 
-Detta kommer inte gå!
- NEJJAGVET!
-Men fan.. Det kan inte vara så svårt..
- Jaså?
- Nej alltså. Vi är ju smarta. Det finns många andra som är dummare än vi!
- Ja det är sant! Nu kör vi!!
- Detta kommer inte gå!
 
.. osv osv. 
 
Vid sju gav vi upp. Men jag hann bara halvvägs hem innan jag kom på att nej, mina blå får inte slås igen riktigt än. Några timmar till orkar vi. Så nu sitter jag på biblioteket. På golvet i ett av grupprummen. På golvet. Men en jacka under mig och en på mig. Jag förstår att det ses som tortyr att hålla folk vakna. 
 
Kommer kanske behövas glasspinnar för att hålla mina ögon öppna imorgon. Tur att dom hade extrapris på Celcius på CityGross. Erbjudande på 12 stycken. Så. Imorgon kommer min klädsel bestå av glasspinnar, och jag kommer vara alldeles skakis av koffein. 
 
Saker jag kommit på denna veckan: 
1. Riktigt kaffe är godare än snabbkaffe. 
2. Jag behöver en riktig kaffebryggare. 
3. Nu. 
 
Två dagar kvar av veckan, sen tar jag långhelg, hallelujah!