mandysworld.blogg.se

Solig lördag

Kategori: Allmänt

 
Hej vänner! Fortsätter med min sporadiska uppdatering, oftast när jag känner för att skriva är jag alldeles för trött och seg för att sätta det jag tänker på pränt. 
 
Men idag var det alltså dags. Ligger just nu och gottar mig i sängen. Detta är en såndär helg som känns jättelång och som man verkligen blir utvilad av. Slutade tidigt igår, och umgicks med min gamla klassis Sofia på kvällen. Drack öl, dansade och snackade skit. Sov hos pojkvännen, och vaknade tidigt. När jag kom hem idag var jag sjukt trött, men lyckades ändå ta mig ut på en joggingtur. 
 
 
  
jag och fina Sofia igår, egopics är en självklarhet! 
 
 
Helt sjukt vad fort det börjar ge ny energi. Har bara hållt på några veckor, men känner redan nu att jag orkar mer, och är piggare. Kom tre km idag, vilket kanske låter väldigt lite, men för mig är det stort! Att min träningsplan och kära app Runkeeper säger att jag ska springa 5k om cirkus sex veckor känns inte så väldigt långt bort längre. 
 
Så. Dagarna rullar på. Mycket på jobbet, väldigt sällan hemma i min egen lägenhet, men vad gör väl det. Istället för jag massor av kvalitetstid med pappa, och även hemlagad mat som står på bordet när jag kommer från jobbet. 
 
Livet är bra, och jag njuter av sista veckan som 21-åring. Försöker att leva i nuet och håller på att sluta med något jag alltid gjort, dvs att bara längta till saker som händer längre fram. 
 
Klyschorna kommer tätt här, lika bra att jag ger upp skrivandet för idag innan jag berättar ännu mer saker som är helt självklara. Nu ska jag återgå till mitt älskade Farmville 2, sedan hoppa in i duschen och efter det knalla hem till pojkvännen. 
 
På återseende (Hörande? Läsande?) iallafall, ha det bra i värmen, glöm inte solkrämen :)