mandysworld.blogg.se

Time goes by

Kategori: Allmänt

Helgen gick fort, och snart har ännu en skolvecka gått också. Kan inte greppa att det redan är mitten av april. 
 
Helgen somsagt, lugn och skön. Fick lite kvalitetstid med lina och hennes små monster några timmar, sen var det tåget hem. Hade lagom tur och fick gå från tåget och hem. En 45 minuter lång promenad som inte är så rolig när det är mörkt. 
 
I måndags var jag hyfsat sliten efter att ha suttit uppe och pratat i telefon till klockan två. Dålig ovana detdär. Kvalitetstid med mamma på kvällen, men efter en öl och god mat höll jag på att somna sittande. Den kvällen bäddade jag ner mig och slog igen mina blå redan klockan nio. 
 
Igår bjöd på en riktig helvetesdag i skolan. Sur och grinig och en känsla av att inte ha en aning om vad man sysslar med. Efter skolan blev det ännu mer kvalitetstid. Ett glas vin (som blev några fler), Henke, och slötittande på Dr Phil medans vi gick igenom vad som hänt i våra liv sen sist. Senare kom Emelie hem, och hockeyn drog igång. 
 
Efter hockeyn åkte jag vidare till Stars n Stripes, till Adde, Johannes, Daniel och Omar. Pojkarna kollade fotboll, och jag var mest sällskapssjuk. 
 
Tänk om Amanda 2013 skulle veta att hon två år senare skulle kolla på både en hockeymatch och en fotbollsmatch. Frivilligt. På samma kväll. 
 
Idag har jag varit sliten. Käkat pizza med bästi, och glidit runt på stan. Bokade tid för att fylla i tatueringen lite sådär impulsivt. 
 
Nu är det dags för kvällsmat. Sen blir det sovdags tidigt ikväll. Men tills dess ska jag njuta av att jag blivit något mer harmonisk, och förutom skolan är livet rätt bra just nu!